Vasile Conta nr. 16
Sector 2, Bucureşti
Luni – Vineri : 08:00 – 16:00
office@federatiadeciclism.ro
+40 31 333 3650
Suna-ne!

Urmează o nouă ediţie a Junior Cup, destinată tuturor iubitorilor de ciclism

Tuşnad Cycling Team, singura echipă continentală de ciclism din România, organizează la Miercurea Ciuc a doua ediţie a Junior Cup, competiţie destinată copiilor până la 18 ani şi care are rolul de a populariza ciclismul.

junior_cup

Junior Cup este o întrecere care se adresează nu numai sportivilor legitimaţi (cadeţi şi juniori) ci copiilor cărora le place ciclismul. Competiţia Junior Cup va fi organizată în patru etape: 6 iunie, 18 iulie, 29 august şi 26 septembrie 2015. Concursul este deschis tuturor sportivilor, băieţi şi fete, licențiați sau nelicențiați, premierea urmând să se facă pe categorii de vârstă . Se vor acorda premii financiare, accesorii si echipament ciclist.

Prima etapă a Junior Cup va avea loc la Miercurea Ciuc, în 6 iunie.

Înscrierea se va face la faţa locului şi/sau prin e-mail pe adresa: mciuc@med-expert.ro

Taxa de inscriere: 30 RON

Competiţia se va desfăşura în conformitate cu regulamentele FRC și UCI, iar în acest an este sprijinită financiar şi de Consiliul Judeţean Harghita. Regulamentul cursei poate fi consultat accesând acest link.

Managerul Tuşnad Cycling Team, Torok Imre, a declarat că această întrecere are rolul de a populariza ciclismul în rândul copiilor, de a-i încuraja să se îndrepte spre acest sport şi, poate, de a identifica tinere talente care să evolueze, în viitor, în cadrul Tușnad Cycling Team.

Written by: FRC