Vasile Conta nr. 16
Sector 2, Bucureşti
Luni – Vineri : 08:00 – 16:00
office@federatiadeciclism.ro
+40 31 333 3650
Suna-ne!

UEC îl premiază pe Eduard Novak

Președintele Federației Române de Ciclism, Eduard Novak, a fost recompensat de către Uniunea Ciclistă Europeană, cu ocazia Congresului de la Bruxelles, care a avut loc în 5 martie. Novak a primit o diplomă de merit din partea forului continental cu ocazia celui de al 30-lea congres, care în 2017 a inclus și alegerile în cadrul UEC.

Președintele Federației Române de Ciclism a fost premiat petru munca depusă la dezvoltarea și promovarea ciclismului românesc și cel european chiar de șeful UEC, francezul David Lappartient (reales președinte UEC cu ocazia acestui eveniment), și de celebrul Viatcheslav Ekimov, triplu campion olimpic și președinte al Federației Ruse de Ciclism.

Pe lângă distincție, Eduard Novak a fost ales în calitatea de delegat de vot din partea UEC pentru urmatorul Congres UCI alături de reprezentanții altor 14 țări din cele 50 de federații europene prezente la alegeri. “Sunt foarte mândru de această apreciere din partea UEC. A fost o onoare să fiu premiat de două personalități ale ciclismului european și mondial. Sunt optimist că respectul forurilor internaționale petru ciclismul românesc din ultima perioadă va duce la dezvoltarea acestui sport în țara noastră în anii următori!”, a declarat Eduard Carol Novak, ales vicepreședinte al forului balcanic în decembrie 2016.uec

Written by: FRC