Vasile Conta nr. 16
Sector 2, Bucureşti
Luni – Vineri : 08:00 – 16:00
office@federatiadeciclism.ro
+40 31 333 3650
Suna-ne!

Test important al echipei naționale de șosea: Turul Bihorului 2016

Astăzi, joi, 19 mai, debutează cea mai nouă competiție românească de șosea, Turul Bihorului, cu un prolog de 2 kilometri prin centrul Oradiei. Printre cei 180 de perticipanți, cel mai mare număr prezent la o întrecere de șosea de acest nivel din România, se vor afla și cinci reprezentanți ai echipei naționale a României.

turul_bihorului_echipa_romania_ciclism

Avându-l pe post de coordonator pe Georgios Georgiadis, cvintetul îmbrăcat în negru se bazează pe rutieri tineri, avându-i în componență pe Leonard Barbu (CSA Steaua București), Vlad Dobre și Roland Horvath (Tușnad Cycling Team), dar și pe doi sportivi experimentați, în persoana lui Ionuț Sdrăilă (Torpedo Zărnești) și Valentin Pleșea (ACS BikeXpert). În componența staff-ului se află și Irina Frunzeanu (fizioterapeut).

„Pentru cei trei tineri ai echipei, cel mai important este să adune cât mai multă experiență și cât mai mulți kilometri toți trei având un potențial mare pentru anii care vor urma. Totodată, această cursă este o ocazie foarte bună pentru toți cei cinci să își măsoare forțele cu restul plutonului și să constate ce mai au de îmbunătățit”, spune Georgiadis înainte de startul cursei.

În cele patru zile de cursă, întrecerea urmând a se încheia duminică, sportivii echipei naționale vor fi alimentați cu produse Isostar, puse la dispoziție de Nutrivita România, un partener de nădejde al rutierilor naționalei.

Written by: FRC