Vasile Conta nr. 16
Sector 2, Bucureşti
Luni – Vineri : 08:00 – 16:00
office@federatiadeciclism.ro
+40 31 333 3650
Suna-ne!

Sezonul 2018 aduce Cupa României la Șosea pentru cadeti, juniori și seniori

Un plan mai vechi al Federației Române de Ciclism a prins contur în acest sezon, și anume extinderea Cupei României la Șosea. Dacă până acum aceasta s-a adresat doar sportivilor din categoria Copii, în sezonul 2018 lansăm și Cupa României pentru Juniori și Cupa României pentru Seniori.

Cupa României pentru Juniori va include categoriile de Cadeți și Juniori, masculin și feminin, și va fi alcătuită din 5 etape. Debutul se petrece în luna aprilie, odată cu Road Grand Tour Seciu, iar etapa de încheiere se va disputa la București, în deschiderea ultimei etape din Turul României.

Cupa României pentru Seniori va avea tot cinci etape și va debuta tot cu Road Grand Tour Seciu. Întrecerea va fi deschisă sportivilor U23 masculin și Elite masculin și feminin, dar și celor de la Amatori, precum și Master.

Nu în ultimul rând, Cupa României la Șosea pentru Copii își va începe cea de-a treia ediție. Regulamentul a rămas în principal neschimbat față de anul trecut, singura modificare notabilă fiind că pentru a figura în clasamentul Cupei României, participanții trebuie să fie licențiați de către o structură sportivă afiliată la Federația Română de Ciclism.

Regulamentele complete pot fi citite aici:

Written by: FRC

Leave a Reply