Vasile Conta nr. 16
Sector 2, Bucureşti
Luni – Vineri : 08:00 – 16:00
office@federatiadeciclism.ro
+40 31 333 3650
Suna-ne!

Seminar pentru arbitrii naționali de mountain bike, in luna mai

Federația Română de Ciclism organizează la începutul lunii viitoare un seminar de evaluare și acreditare pentru arbitri naționali de mountain bike. Acțiunea va avea loc cu ocazia Campionatului Național de XCE din data de 6 mai 2017 și a primei etape a Cupei Naționale de Mountain Bike XCM, din data de 7 mai 2017. Detalii despre seminar puteți găsi în continuare.

arbitru

Seminarul va fi coordonat de către Tiberiu Macaveiu și Radu Zemianschi, ambii fiind comisari internaționali de mountain bike categorie A, acreditați de către Uniunea Ciclistă Internațională. Acesta va presupune parcurgerea în avans a unei părți de teorie, urmând ca la fața locului să fie discutate întrebările și lămuririle suplimentare. În cadrul Campionatului Național de XCE și a etapei Cupei Naționale de XCM se vor aplica practic cunoștințele teoretice.

Persoanele interesate să participe sunt invitate să aplice, trimițând un e-mail pe office @ federatiadeciclism.ro, împreună cu un CV propriu. Termenul-limită de depunere a aplicațiilor este luni, 24 aprilie, ora 16.00.

Written by: FRC