Vasile Conta nr. 16
Sector 2, Bucureşti
Luni – Vineri : 08:00 – 16:00
office@federatiadeciclism.ro
+40 31 333 3650
Suna-ne!

România U23 pe pavate și vânt olandez, la Cupa Națiunilor

Luna aprilie aduce prima confruntare a echipei naționale de tineret de șosea cu ”greii” acestei categorii. În premieră, tricolorii vor lua startul în Cupa Națiunilor, cu ocazia etapei găzduite de ZLM Tour.

Șase sportivi, Emil Dima, Raul Sînza, Andrei Cojanu, Denis Vulcan, Laszlo Peter și Mihai Băbăiță, se vor lupta cu cele mai puternice echipe naționale ale momentului în cea mai prestigioasă serie de competiții rutiere pentru categoria U23. Echipa rulează sub coordonarea lui Ovidiu Burghelea și speră la un rezultat onorabil.

Întrecerea se va desfășura în provincia Zeeland din Olanda, iar traseul va măsură 178 de kilometri în bătaia faimosului vânt care călește cicliștii batavi. ”Mă aștept la o performanță bună din partea lui Emil Dima, Raul Sînza, dar și din partea lui Denis Vulcan, care vine după o serie de rezultate foarte bună în Spania. Totuși, un important deziderat care e îndeplinit odată cu această deplasare este închegarea echipei în vederea formării unui lot national de seniori cât mai competitiv în anii ce urmează”, spune Burghelea.

Written by: FRC

Leave a Reply