Vasile Conta nr. 16
Sector 2, Bucureşti
Luni – Vineri : 08:00 – 16:00
office@federatiadeciclism.ro
+40 31 333 3650
Suna-ne!

Rezultate testare Izvorani 2020

Subtitle Text
FRC
52 years ago

Rezultate testare Izvorani 2020

Rezultate testare Izvorani 2020

Cantonamentul de testare desfășurat la complexul olimpic Sydney 2000 din Izvorani, între 10 și 16 februarie, a fost organizat de Federația Română de Ciclism cu câteva scopuri clare:

  • verificarea sportivilor din categoriile de performanță (de la cadeți, până la Elite)
  • descoperirea unor noi talente
  • ierarhizarea valorică a membrilor lotului național.

În acest scop, Federația a comunicat invitații de participare către toate cluburile membre. Au răspuns 42 de cicliști. Dintre participanți, 20 au fost membrii loturilor de cadeți (9 din cel masculin și 2 din cel feminin) și juniori (9, masculin).

Antrenamentele și testările au fost coordonate de Kyleigh Manners, asistat de Mihail Rusu, Viorel Grosu, Cristian Axente, iar din staff a făcut parte și Gabriel Dăițoiu, mecanic.

Scopul cantonamentului a impus respectarea cu strictețe a programului de testare și antrenament, condiție care a făcut și departajarea pe criteriul conduitei sportive. Au fost monitorizate și evaluate, cu trecere prin mai multe filtre, conduita în pluton, profilurile psihologice, astfel încât, la finalul perioadei, fiecare participant să poată fi încadrat corespunzător nivelului dovedit.

Rezultatele evaluărilor, atât din punct de vedere al parametrilor fizici, cât și psihologici, au fost integrate sub forma unor profiluri sportive individuale, care au stat la baza selecției membrilor lotului național.

Mai jos, puteți accesa rezultatele evaluării parametrilor fizici ai participanților, ca urmare a testelor efectuate:

Written by: FRC

Leave a Reply