Vasile Conta nr. 16
Sector 2, Bucureşti
Luni – Vineri : 08:00 – 16:00
office@federatiadeciclism.ro
+40 31 333 3650
Suna-ne!

Prima cursă din 2017 pentru echipa națională

Azi dimineață, echipa națională de șosea juniori masculin a României a pornit spre litoralul bulgăresc. În tot mai cunoscuta stațiune Sunny Beach se va da mâine startul în ediția din 2017 a Memorialului Dimitar Yankov, cursă UCI. Reprezentativa țării noastre este alcătuită din șase rutieri și doi membri ai staff-ului.

echipa nationala ciclism juniori

Cei șase sportivi sunt: Mihai Frunză (CS Mureșul Târgu Mureș), Emanuel Stan (CS Otopeni), Andrei Furtună, Dan Mihai Cristian (CS Olimpia București), Cristian Bidilici (CSA Steaua București) și Raul-Antonio Sînza (Carcover Racing Team CSC Marghita). Această primă deplasare aduce și noi figuri în centrul atenției, din punct de vedere al staff-ului. Astfel, Pavel Lupaș, un rutier al cărui palmares include zeci de titluri naționale și cu o experință de ani întregi, face echipă cu Mihail Rusu pentru a „ghidona” echipa națională de juniori spre rezultate pe măsura potențialului ei.

Memorialul Dimitar Yankov va debuta mâine, 9 mai, cu un prolog, urmând ca în aceeași zi să aibă loc o cursă de fond, în lungime de 86 de kilometri. Miercuri le rezervă rutierilor 91 de kilometri de concurs, în timp ce ultima zi, joi, 11 mai, un traseu de 93 de kilometri le va pune sportivilor forțele la încercare.

Written by: FRC