Vasile Conta nr. 16
Sector 2, Bucureşti
Luni – Vineri : 08:00 – 16:00
office@federatiadeciclism.ro
+40 31 333 3650
Suna-ne!

Parcurs foarte bun pentru Lucian Logigan și Tudor Oprea în Trans Hajar 2015

Doi dintre cei mai buni rideri de mountain bike ai României se întrec zilele acestea în îndepărtatul Oman, în cadrul cursei Trans Hajar din care s-au consumat deja trei etape, duo-ul reușind performanța de a se clasa în primii 10 sportivi în fiecare zi.

logigan

Prima etapă a presupus un circuit de 20 de kilometri parcurs de două ori, care i-a revenit favoritului la victoria finală James Reid, din Africa de Sud, Logigan terminând pe locul 7, în timp ce Oprea l-a secondat.

Etapa a 2-a a fost una mai dificilă din toate punctele de vedere, fiind cea mai lungă a cursei datorită celor 127 de kilometri pe care îi măsura. Un grup de nouă sportivi Elite, printre care și Oprea s-au aflat la conducerea întrecerii mare parte din zi, iar sportivul român a reuşit să termine cu primul grup, ceea ce i-a adus un loc 5. Logigan nu s-a aflat cu mult în spate reușind să ocupe același loc ca în ziua precedentă – locul 7.

Etapa a 3-a i-a pus pe sportivi să străbată un traseu mai scurt, de 78 de kilometri, însă mai solicitant ca urmare a cățărărilor mai dificile. Și în această etapă James Reid s-a impus, întârindu-și statutul de favorit, în timp ce Logigan și Oprea și-au îmbunătățit semnificativ performanțele ocupând locurile 4 și, respectiv, 5.

Trans Hajar continuă cu încă două etape, urmând a se încheia mâine, 3 februarie.

Written by: FRC