Vasile Conta nr. 16
Sector 2, Bucureşti
Luni – Vineri : 08:00 – 16:00
office@federatiadeciclism.ro
+40 31 333 3650
Suna-ne!

Notificare privind Campionatele Naționale de Velodrom 2015

Prin prezenta, notificăm asupra competiției de ciclism intitulată Campionatele Naționale de Velodrom 2015, programat să aibă loc între 28 și 30 august anul curent, pe velodromul din Parcul Sportiv Dinamo.

frc

Respectiva competiție nu este organizată de către Federația Română de Ciclism și prin înștiințarea de față ne delimităm complet față de orice implicare în respectivul eveniment sportiv. Persoanele care se folosesc de numele forului nostru nu ne reprezintă la niciun nivel și nu au nicio legătură cu organizația noastră, singurul reprezentant de drept și de fapt al FRC fiind președintele Carol Eduard Novak și persoanele numite de acesta în structurile Federației.

Prin urmare, aducem în atenția dumneavoastră că, în cazul desfășurării, Federația Română de Ciclism nu va putea fi făcută răspunzătoare în niciun fel pentru prejudicii aduse celor care vor fi implicați în acest eveniment. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a lua măsuri disciplinare împotriva celor care vor participa, atât la nivel de club sportiv, cât și la nivel individual.

Cu stimă,
Federația Română de Ciclism

Written by: FRC