Vasile Conta nr. 16
Sector 2, Bucureşti
Luni – Vineri : 08:00 – 16:00
office@federatiadeciclism.ro
+40 31 333 3650
Suna-ne!

Noi curse de sosea pentru juniori si cadeti, etapa nouă in Cupa României de Copii

În calendarul competițional al Federației Române de Ciclism au survenit câteva modificări, dar odată cu acestea și ocazii noi pentru sportivi să își pună în valoare forma sportivă. Astfel, Cupa Națională a României de Șosea pentru Copii continuă cu 4 etape luna aceasta, iar toate dintre acestea vor avea separat şi categorii de cadeţi şi juniori.

8

Etapa cu numărul doi din Cupa Națională a României de Șosea pentru Copii se va desfăşura la Ploieşti, în data de 9 iulie. Întrecerea va presupune parcugerea a mai multor tururi pe bulevardul Castanilor.

Proximele două etape vor fi cele din cadrul Novak Cycling Academy Cup I și II, adică 15 și 16 iulie, competiții care folosesc, în premieră pentru ciclismul din România, pista de biatlon a Complexului Cheile Grădiștei. Două zile de curse de câte o zi vor pune la încercare picioarele concurentelor și concurenților, și vor conta pentru etapele a treia și a patra din Cupa Națională a României de Șosea pentru Copii, dar vor oferi și cadeților și juniorilor posibilitatea de a-și testa forțele pe un circuit dificil și tehnic.

Cea mai recentă intrare în calendarul Federației Române de Ciclism o reprezintă Cristian Grand Prix. Organziată de ACS Savorya, întrecerea va fi o cursă de tip criterium pentru toate categoriile de participanți și va conta pentru etapa a cincea din Cupa Națională a României de Șosea pentru Copii. Ghidul tehnic al cursei poate fi găsit accesând link-ul din calendarul FRC.

Written by: FRC