Vasile Conta nr. 16
Sector 2, Bucureşti
Luni – Vineri : 08:00 – 16:00
office@federatiadeciclism.ro
+40 31 333 3650
Suna-ne!

Nandor Lazar, castigator in Ungaria

Nandor Lazar
Tusnad Cycling Team, singura echipa continentala din Romania, a participat in weekend la Szekszard (Ungaria) la primul ei concurs international pe sosea din acest sezon.

La “Trofeul Bohyhad” au participat rutieri din Ungaria, Romania, Serbia, Croatia, Slovenia, Bosnia-Hertegovina si Austria. Competitia s-a desfasurat pe un circuit de 25 km, care a cuprins trei catarari. Traseul a fost parcurs de 3 ori de cadeti, de 4 ori de junior si de 5 ori de categoria U23+Elite.

La categoria U23 (125 km), Csaba Nandor Lazar a reusit o evolutie entuziasmanta. Sportivul Tusnad Cycling Team a evadat alaturi de alti trei rutieri la kilometrul 75 si a trecut linia de finis pe primul loc in 3.14.46”. Szabolcs Sebestyen a terminat pe locul 8, desi a concurat cu dureri la spate in urma unei cazaturi avute cu cateva zile inainte de cursa. El a fost urmat in clasament de colegul Vlad Dobre. Arpad Cilip a abandonat din cauza unei defectiuni tehnice.

La juniori (100 km), Zsolt Sarany a pierdut locul 3 pe ultima urcare, cu 300 metri inainte de sosire. El a trecut linia de finis cu 53 secunde intarziere fata de Andrei Barbu (nationala Romaniei). Botond Szasz a avut o defectiune la bicicleta si a venit in afara limitei de timp.

In competitia cadetilor (50 km), Robert Tamarjan s-a clasat pe locul 10 (1.27.55”) la 41 secunde in spatele castigatorului Catalin Cristea, component al echipei nationale. Laszlo Peter a terminat pe un onorabil loc 17 primul sau concurs international.

Written by: FRC