Vasile Conta nr. 16
Sector 2, Bucureşti
Luni – Vineri : 08:00 – 16:00
office@federatiadeciclism.ro
+40 31 333 3650
Suna-ne!

Mihai Băbăiță participă la Europenele de Pistă

După medalia de bronz în proba de omnium obținută în luna aprilie la Campionatele Balcanice de Pistă, desfășurate la Atena, Mihai Băbăiță (UC Nantes Atlantique) se pregătește de o nouă competiție pe ovalul de parchet. Campionatele Europene de Pistă au loc în această săptămână la Montichiari, Italia, iar sportivul din Timișoara este înscris în proba de omnium a acestor întreceri.

europene_pista

Campion al României în proba de fond, titlu cucerit la Campionatele Naționale de la Deva, Băbăiță va debuta joi, 14 iulie, în proba de omnium, cu prima manșă, cea a cursei de scratch. În după-masa aceleiași zile va avea loc și manșa de urmărire individuală, precum și cursa cu eliminare, iar vineri, 15 iulie, omnium-ul se încheie cu manșa de kilometru, flying lap și cursa pe puncte.

„Ciclismul de velodrom este o disciplină pretenţioasă şi îmi va fi destul de greu să mă fac remarcat având în vedere concurenţa. Îmi rămâne doar să evoluez cât pot de bine, dar și să asimilez experiența acestui eveniment care are o organizare impecabilă și care îmi oferă ocazia să văd la lucru specialiștii acestui sport”, afirmă Mihai Băbăiță înainte de începerea probei unde este înscris.

Written by: FRC