Vasile Conta nr. 16
Sector 2, Bucureşti
Luni – Vineri : 08:00 – 16:00
office@federatiadeciclism.ro
+40 31 333 3650
Suna-ne!

Marian Frunzeanu selectat pentru curs de antrenor UCI

În urma analizării propunerilor trimise de cluburi, Consiliul de Administrație al Federației Române de Ciclism a decis ca domnul Marian Frunzeanu, propus de clubul de ciclism Petrolul Ploiești, să urmeze cursul de antrenori organizat de Uniunea Ciclistă Internațională care se va desfășura în luna martie 2015 în Serbia.

frunzeanu

La baza deciziei au stat mai multe argumente, printre care enumerăm:

  • Propunerea a fost făcută de un club cu vechime în ciclismul românesc, care a dat de-a lungul timpului rezultate și a crescut cicliști de valoare
  • Propunerea clubului Petrolul Ploiești a venit în întâmpinarea modului în care Federația Română de Ciclism dorește să se dezvolte, cu ajutorul unor tineri ambițioși care cunosc realitățile ciclismului din țara noastră și care pot transfera cunoștințele acumulate la astfel de cursuri.
  • Domnul Marian Frunzeanu are studii de specialitate în domeniul sportului și este un sportiv cu experiență, fiind Maestru al Sportului, multiplu campion național și vicecampion balcanic, câștigător de etape în Turul României și deținător al unui palmares bogat.

Federația Română de Ciclism le mulțumește tuturor celor care au trimis CV-uri și îi asigură atât pe ei cât și pe restul cluburilor membre că acesta este doar unul dintre primii pași pe care îi vom face împreună pentru a dezvolta ciclismul în România. Îi urăm succes domnului Marian Frunzeanu!

 

 

Written by: FRC