Vasile Conta nr. 16
Sector 2, Bucureşti
Luni – Vineri : 08:00 – 16:00
office@federatiadeciclism.ro
+40 31 333 3650
Suna-ne!

Logigan și Oprea domină Salcano Princes Island MTB Cup 2015

Week-end de vis pentru Lucian Logigan și Tudor Oprea. Cei doi sportivi ai Ideal-Geiger Team prezenți la Salcano Princes Island MTB Cup au dominat întrecerea, primul câștigând-o, în timp ce celălalt s-a clasat pe ultima treaptă a podiumului.

logi

Competiția de XCO desfășurată lângă Istanbul face parte din calendarul internațional UCI, fiind încadrată în categoria C2, ceea ce înseamnă că au fost puse la bătaie un număr semnificativ de puncte necesare calificării la Jocurile Olimpice 2016. Din fericire pentru sportivii români, ei și-au trecut în cont o bună parte dintre acestea, victoria aducându-i lui Logigan 30 de puncte, în timp ce Oprea a primit 15 puncte pentru locul 3 obținut.

Conform programului pe care și l-a propus echipa sibiană, următoarea va fi Salcano Izmir MTB Cup, care are loc tot în Turcia, la Izmir, în data de 22 martie. De această dată, cursa este încadrată în categoria UCI C1, ceea ce înseamnă că primele 15 locuri se vor recompensa cu puncte, un total de 266 fiind puse în joc.

Written by: FRC