Vasile Conta nr. 16
Sector 2, Bucureşti
Luni – Vineri : 08:00 – 16:00
office@federatiadeciclism.ro
+40 31 333 3650
Suna-ne!

Junior Cup, un mare succes!

Junior cup 2014Tusnad Cycling Team, singura echipa continentala din Romania, a organizat in weekend, la Miercurea Ciuc, JUNIOR CUP 2014, un concurs destinat exclusiv copiilor si juniorilor. Competitia a fost un real succes, cu aproape 90 de inscrisi la start.

Au fost premiati primii trei clasati la 7 categorii de varsta (fete si baieti) si s-a oferit in plus un premiu special pentru cel mai tanar participant. “Noi credem ca aceast gen de concursuri ii vor face in viitor pe multi dintre participanti sa inceapa sa practice ciclismul in mod organizat”, a declarat Torok Imre, managerul Tusnad Cycling Team.

Singurul campion paralimpic din istoria sportului romanesc, Eduard Carol Novak, s-a implicat si el activ in organizarea evenimentului. Presedintele Federatiei Romane de Ciclism a efectuat festivitatea de premiere si a oferit autografe prichindeilor. Edvard(10 ani) si Edmond (8 ani), cei doi baieti ai sai, au participat si ei la cursa.

“M-am bucur enorm sa vad atat interes din partea copiilor pentru ciclism. Ei sunt viitorul si pentru asta ma lupt si la federatie. Vom mai organiza probabil inca patru astfel de concursuri anul acesta. Mi-as totodata dori ca acest gen de evenimente sa existe in viitorul apropiat in cat mai multe orase din Romania”, a declarat Eduard Novak.

Tusnad Cycling Team tina sa multumeasca sponsorilor evenimentului: Tusnad, Set Prod, Mol, Allianz Tiriac, Primaria M-Ciuc, Marien Presso, Consiliul Jud. Harghita si DSJ Harghita si tuturor celor care au ajutat cu munca lor la desfasurarea cursei in siguranta (Politia Rutiera Miercurea Ciuc, Jandarmeria Harghita M-Ciuc, Salvarea M-Ciuc si toti voluntarii).

Written by: FRC