Vasile Conta nr. 16
Sector 2, Bucureşti
Luni – Vineri : 08:00 – 16:00
office@federatiadeciclism.ro
+40 31 333 3650
Suna-ne!

Informare privind comunicarea cu Federatia Romana de Ciclism

Pentru nevoi în creștere sunt necesare soluții în creștere. Astfel, Federația Română de Ciclism a partajat mai bine sarcinile de lucru ale persoanelor implicate în activitatea sa. În cele de mai jos puteți afla mai multe.

2

Următorii membrii ai Consiliului de Administrație FRC vor fi responsabili pentru coordonarea activității pe ramuri de sport:

  • Ovidiu Simen – Șosea
  • Catalin Sprânceană – MTB Endurance
  • Tudor Geangălă – MTB Gravitațional
  • Marian Frunzeanu – ciclism pentru copii. Pentru că actuala conducere a federației va pune accent deosebit pe atragerea copiilor către ciclism și pe organizarea concursurilor pentru copii a fost delegat domnul Marian Frunzeanu, membru în Consiliul de Administrație, să se ocupe de acest domeniu.
  • Răzvan Jugănaru – antrenor federal (responsabil de toate chestiunile de natură sportivă care privesc loturile naționale)

Puteți intra în contact cu aceștia, scriindu-le la următoarele adrese:

Așa cum am precizat și al ultima Adunare Generală, conducerea actuală are o deschidere maximă spre comunicare și colaborare, pe baza unor proiecte și inițiative realiste și aplicabile. Orice membru al FRC care consideră că poate să ajute la dezvoltarea acestui sport este rugat să ne trimită propuneri sau solicitări la adresa office@federatiadeciclism.ro.

Doar împreună putem dezvolta ciclismul românesc!

Written by: FRC