Vasile Conta nr. 16
Sector 2, Bucureşti
Luni – Vineri : 08:00 – 16:00
office@federatiadeciclism.ro
+40 31 333 3650
Suna-ne!

Încep înscrierile curselor pentru sezonul 2017

În urma ședinței Consiliului de Administrație de această săptămână, s-au hotărât termenele și condițiile privind înscrierea competițiilor în calendarul aferent anului 2017, precum și depunerea candidaturilor pentru organizarea campionatelor naționale.

federatia-ciclism

În ceea ce privește înscrierea competițiilor în calendar oficial al Federației Române de Ciclism, perioada de alcătuire a calendarului este 24 octombrie 2016 – 18 noiembrie 2016. Se vor putea înscrie competiții și după această dată, însă depășirea termenului-limită de 18 noiembrie implică o taxă de avizare diferită, care se va putea consulta în Anexa nr. 6, Procedura de avizare a competițiilor pentru 2017, ce va fi publicată în cursul zilei de azi.

Pentru înscrierea curselor în calendarul Federației Române de Ciclism, se va completa Formularul de înscriere aferent anului 2017, care va fi publicat pe site în cursul zilei de astăzi.

Toată documentația privind înscrierea competițiilor în calendarul oficial al Federației Române de Ciclism se poate găsi pe site-ul oficial FRC, la categoria Prezentare FRC – Avizare competiții.

În ceea ce privește candidaturile pentru organizarea diferitelor campionate naționale aferente anului 2017, menționăm următoarele:

  • Perioada de depunere a candidaturilor este 24 octombrie 2016 – 18 noiembrie 2016
  • Se pot depune candidaturi pentru orice disciplină a ramurii sportive ciclism (șosea, mountain bike XCO, XCM, DH, END, 4X etc., trial, velodrom, ciclocros ș.a.m.d.)
  • Propunerile vor fi analizate de către Consiliul de Administrație al FRC în cea mai apropiată ședință de după încheierea perioadei de depunere a candidaturilor
  • Condiții de îndeplinit pentru cei interesați de organizarea unui campionat național:
    • Organizatorul să fie un club afiliat FRC, cu taxele achitate la zi și fără sancțiuni dictate împotriva sa
    • Competiția propusă să respecte reglementările tehnice ale disciplinei și probei pentru care se depune candidatura

Pentru alte detalii privind candidatura în vederea organizării unui campionat național, ne puteți contacta la office @ federatiadeciclism.ro

Written by: FRC