Vasile Conta nr. 16
Sector 2, Bucureşti
Luni – Vineri : 08:00 – 16:00
office@federatiadeciclism.ro
+40 31 333 3650
Suna-ne!

Hospice Bike Tour, kilometri pentru caritate

Hospice Angelus Moldova organizează primul tur pe bicicletă „de la HOSPICE la HOSPICE pe două roți” – HOSPICE Bike Tour 2016. O echipă formată din 11 cicliști amatori vor parcurge, în perioada 15-20 iunie 2016, 563 KM, pentru o cauză caritabilă. Astfel, ei vor crea o conexiune fizică între HOSPICE Angelus Moldova și HOSPICE Casa Speranței din București, trecând totodată prin filialia HOSPICE Casa Speranței de la Brașov.

hospice

Cei 11 participanți au ca scop să ridice nivelul de conștientizare cu referire la importanța serviciilor de îngrijire paliativă și să colecteze fiecare cel puțin 500 EUR pentru cauza HOSPICE. Pentru a reuși să-și atingă scopul, cicliștii trebuie să își folosească abilitățile de fundraiser, convingând rudele, prietenii și colegii să îi susțină prin donații. Mai mult decât o provocare, participarea la această competiţie va asigura că fiecare kilometru parcurs va aduce alinare copiilor şi adulţilor care suferă de boli incurabile, în stadiu progresiv sau avansat şi cu un prognostic limitat de viaţă. Organizatorii au lansat și o campanie de colectare de fonduri pe o platformă locală, unde toți susținătorii pot face donații online. (https://guvern24.md/en/projects/de-la-hospice-la-hospice-pe-doua-roti/)

HOSPICE Bike Tour este organizat cu sprijinul SADE CTGH, Mobiasbancă – Groupe Société Générale și Andrei Tchmil. Parteneri media: TVR Moldova, Sporter.md. HOSPICE Angelus Moldova este principalul furnizor de îngrijiri paliative din Republica Moldova, oferind ajutor medical, social şi psiho-emoţional adulţilor şi copiilor care suferă de boli incurabile, în stadiu avansat, progresiv şi cu un prognostic limitat de viață. În anul 2015 mai mult de 2300 de persoane au găsit alinare și confort alături de HOSPICE Angelus.

Written by: FRC