Vasile Conta nr. 16
Sector 2, Bucureşti
Luni – Vineri : 08:00 – 16:00
office@federatiadeciclism.ro
+40 31 333 3650
Suna-ne!

FRC va suplimenta fondul de premiere al C.N. de Șosea pentru Amatori 2015

Campionatele Naționale de Șosea pentru Amatori, programate să aibă loc în 19 și 20 septembrie, se apropie de momentul desfășurării. Pe lângă că acestea vor oferi ocazia cicliștilor amatori din România să își măsoare forțele între ei, evenimentul include și un pas pe care Federația Română de Ciclism dorește să îl facă în direcția unei mai bune organizări a laturii acestui sport rezervate amatorilor.

afis

Cu ocazia acestor Campionate, am decis să testăm fezabilitatea introducerii licenței temporare. Valoarea acesteia este de 10 lei, însă având în vedere că ne aflăm la prima încercare în acest sens, costul ei va fi inclus în taxa de înscriere pentru sportivii fără licență și va fi dedus din taxa sportivilor amatori cu licență. Suma astfel rezultată, adică numărul sportivilor x 10 lei, va fi folosită pentru a suplimenta fondul de premiere în cadrul competiției, urmând a anunța împreună cu organizatorul modul în care se vor distribui sumele.

Înscrierile on-line la Campionatele Naționale de Șosea pentru Amatori 2015 se mai pot face doar azi, 14 septembrie, online, la adresa oficială a evenimentului, pe când înscrierile fizice se mai pot face în 15 și 16 septembrie, la magazinul Spokes din București, între 17.00 și 20.00, de unde se pot ridica și pachetele de înscriere. Mult succes!

Written by: FRC