Vasile Conta nr. 16
Sector 2, Bucureşti
Luni – Vineri : 08:00 – 16:00
office@federatiadeciclism.ro
+40 31 333 3650
Suna-ne!

EDUARD GROSU a semnat cu echipa italiană Vini Fantini – NIPPO – De Rosa

eduard grosu
Prin angajarea tânărului ciclist român, aflat în primul an la profesioniști, directorii sportivi Stefano Giuliani și Alessandro Spezialetti închid lista rutierilor care formează echipa Vini Fantini – NIPPO – De Rosa, Edi fiind al șaisprezecelea sportiv care semnează cu italienii.

Eduard Grosu, născut în Zărnești în 1992, a concurat ultimul sezon pentru echipa Overall Cycling la U23.
Grosu este un sprinter bun și chiar dacă nu excelează atunci când vine vorba de cățărări este clar că va fi într-un mediu competitiv, care îl va obliga să dea tot ce poate pentru a performa.
Campion național la contratimp (U23) în 2013, Eduard Grosu a reușit și o victorie mare la GP Sannazzaro, alături de o etapă câștigată în Turul Ciclist al României 2013. Trei victorii, alături de alte clasări bune în 2013, au reușit să îi asigure sportivului român un loc în cadrul unei echipe de nivel continental.

De menționat și faptul că Eduard Grosu a câștigat în 12.10.2013 și Red Hook Criterium 2013 în Milano, o cursă sponsorizată de Rockstar Games,care s-a desfășurat noaptea, în oraș, cu biciclete fixie. Eduard a câștigat învingând pe ultima parte a cursei un grup de 6 cicliști, dintre care Evan Murphy și Neil Bezdek.

Îi urăm mult succes ciclistului român!

Sursa: http://www.sun-times.it/

Written by: FRC