Vasile Conta nr. 16
Sector 2, Bucureşti
Luni – Vineri : 08:00 – 16:00
office@federatiadeciclism.ro
+40 31 333 3650
Suna-ne!

Echipa națională de șosea e gata de Turul Sibiului 2015

Probabil cea mai importantă competiție de șosea din România, cel puțin din punct de vedere al participării, Turul Ciclist al Sibiului, va porni azi la drum, începând cu ora 18, când primul rutier va porni în prologul competiției. O veste foarte bună pentru sportul cu pedale românesc este atât participarea cicliștilor români cu echipele de club la această cursă, dar și prezența echipei naționale a României, într-o formulă foarte competitivă.

turul-sibiului-romania

Echipa națională îi are în componență pe Marius Petrache, Daniel Crista (ambii BikeXpert Racing Team), Ionuț Sdrăilă, Leonard Barbu (Torpedo Zărnești), Lars Pria (Rietumu Delfin) și Andrei Vociu (Altopack Titano ASD). Sportivii vor evolua sub coordonarea lui Viorel Grosu, asistat de Ion Pârlici, în timp ce Luca Pintilei le va asigura masajul, iar Dan Anghelache va ocupa postul de mecanic.

Dintre rutierii echipei naționale, Petrache și Crista au dovedit o formă foarte bună la Campionatele de Șosea, fiecare dintre cei doi cucerind câte o medalie de argint în proba de fond, respectiv cea de contratimp individual. Cu o experiență competițională considerabilă vine Lars Pria, în vârstă de 33 de ani, ceea ce se poate dovedi foarte util pentru coechipierii săi, mai ales pentru cei categoria U23: Barbu, Voicu și Sdrăilă. De asemenea, efortului depus de echipa națională se alătură și Isostar România, care îi va alimenta cu energie pe sportivi prin produsele de nutriție specifică puse la dispoziție.

Written by: FRC