Vasile Conta nr. 16
Sector 2, Bucureşti
Luni – Vineri : 08:00 – 16:00
office@federatiadeciclism.ro
+40 31 333 3650
Suna-ne!

Dima și Malnasi ocupă locurile 2 și 3 la Campionatele Balcanice de XCO

Echipa României care a făcut deplasarea săptămâna trecută la Campionatele Balcanice de XCO din Grecia i-a avut ca performeri pe juniorii Emil Dima și Attila Malnasi, aceștia ocupând locurile 2, respectiv trei în cursa rezervată lor. De asemenea, o figură bună a făcut și cadetul Călin Vătămanu, care s-a clasat pe locul al 6-lea.

balcaniada

Întrecerile au avut loc duminică, 5 iulie, în cadrul cursei UCI C2 International Race Naousa, la care au luat parte cei mai titrați mountain bikeri din Balcani. România a mai avut și patru seniori în competiția respectivă, în speță Alexandru Stancu și Lucian Logigan (Elite) și Ede Molnar și Cosmin Colibă (U23), care au ocupat locurile 14, 28, 17, respectiv 32.

Emil Dima se află la un nou rezultat bun pe plan regional, după ce anul trecut a cucerit tot medalia de argint în proba de fond a Campionatelor Balcanice de Șosea. Echipa prezentă în Grecia a fost coordonată de Giorgios Georgiadis, în calitate de mecanic a fost prezent Mihai Costache, iar Isostar România a contribuit cu produse de nutriție sportivă la această acțiune.

Written by: FRC