Vasile Conta nr. 16
Sector 2, Bucureşti
Luni – Vineri : 08:00 – 16:00
office@federatiadeciclism.ro
+40 31 333 3650
Suna-ne!

Debut ploios în Cupa României la Șosea pentru Copii 2016

Repriza de vară de la începutul lunii a ținut cât să uităm de intemperii și capricii meteorologice, astfel că sportivii care s-au pregătit de Cupa României la Șosea pentru Copii, competiție aflată la prima ediție, au avut o misiune mai dificilă decât se așteptau. Prima etapă, desfășurată la București, duminică, 24 aprilie, a aruncat în calea micilor cicliști grade puține și ploaie multă, însă devotamentul și ambiția lor doar au transformat aceste lucruri în ingrediente ale unei lupte pasionante.

cupa_romaniei_copii_ciclism_2016

Prima etapă a Cupei a fost găzduită de întrecerea Road Grand Tour Kids, propunând concurenților cinci categorii diferite, având lungimi variabile, între unu și șase kilometri, și desfășurându-se în jurul Arenei Naționale. Dacă la categoriile D1 și D2 nu s-au înregistrat concurenți înscriși în Cupă, la categoriile masculine C (9-10 ani), B (11-12 ani) și A (13-14 ani), precum și la cea feminină C, lupta pentru podium s-a purtat din greu, în ciuda condițiilor neprielnice. Rezultatele pe scurt ale zilei de ieri arată astfel (de la locul I la locul III):

  • Feminin C: Oană Ioana, Voicu Ioana, Gheorghe Ana
  • Masculin C: Novak Edmond, Cecăreanu David, Teodor Ștefan
  • Feminin B: Daria Duca
  • Masculin B: Harasim Mihnea, Novak Edvard, Szekeres Arpad
  • Fem A: Laszlo Kamilla
  • Masculin A: Drăgoiu Radu, Voicu Costin, Faur Vlad

Următoarele două etape ale Cupei României la Șosea pentru Copii vor avea loc la Miercurea Ciuc, în zilele de 14-15 mai, o zi fiind rezervată unei curse de fond, pe când alta contratimpului individual. Rezultatele complete ale primei etape vor fi afișate în curând pe site-ul oficial al Federației Române de Ciclism, la secțiunea rezultate. Felicitări tuturor participanților!

Written by: FRC