Vasile Conta nr. 16
Sector 2, Bucureşti
Luni – Vineri : 08:00 – 16:00
office@federatiadeciclism.ro
+40 31 333 3650
Suna-ne!

Curs de Instructor sportiv la Scoala de Antrenori

Centrul Național de Formare și Perfecționare al Antrenorilor – Școala Națională de Antrenori, în colaborare cu Centrul Român de Studii Sportiv-Educaționale organizează în perioada 31.10-08.11 2016 curs pentru ocupația de instructor sportiv.

instructor

Programul de formare profesională pentru instructor sportiv este un curs de specializare care se adresează persoanelor care practică sau au practicat un sport de performanță, având ca finalitate dobândirea unor competențe și abilități specifice, precum comunicare eficientă, capacitatea de a răspunde în mod adecvat unor cereri, experiență în domeniul practicării sportului de performanță/masă, precum și a unor competențe profesionale cum ar fi menținerea igienei personale și a formei fizice generale, aplicarea NSSM în domeniul situațiilor de urgență, organizarea activității proprii, gestionarea informațiilor, pregătirea activității de instruire, instruirea sportivilor, evaluarea nivelului de performanță a sportivilor participanți la procesul de instruire, pregătirea specifică ramurii de sport.

Detaliile complete despre procedura de înscriere, condițiile de eligibilitate și taxele aferente pot fi găsite consultând acest link, la secțiunea Instructor Sportiv. De asemenea, precizăm că pe baza acestui curs se poate urma și cursul de doi ani pentru formarea antrenorilor, tot din cadrul CNFPA. În ceea ce privește cunoștințele necesare specifice ciclismului, FRC va pune la dispoziția cursanților materiale de specialitate, aceștia fiind evaluați pe baza lor.

Written by: FRC