Vasile Conta nr. 16
Sector 2, Bucureşti
Luni – Vineri : 08:00 – 16:00
office@federatiadeciclism.ro
+40 31 333 3650
Suna-ne!

Concurs de design pentru tricoul Echipei Naționale a României!

Fii creatorul noului echipament al Echipei Naționale de Ciclism a României și câștigă un loc în cantonamentul din presezonul viitor, alături ce cei mai valoroși cicliști ai țării!

Trimite-ne un mail la office@federatiadeciclism.ro cu macheta echipamentului oficial al echipei naționale de ciclism, până pe data de 1 aprilie 2018. După ce îl vom juriza, în data de 25 aprilie vom anunța câștigătorul.

Urmând acest link pentru gravity și acesta pentru echipament standard de ciclism, poți descărca șabloanele de echipament, atât pentru disciplinele gravitaționale, cât și pentru cele de anduranță și șosea. Regulamentul concursului poate fi parcurs în cele de mai jos, iar pentru orice alte informații, vă stăm la dispoziție la aceeași adresă de mail.

REGULAMENT

Organizatorul concursului de design este Federația Română de Ciclism. Concursul se va derula sub incidenta (conform) prezentului regulament care este obligatoriu pentru toti participantii.

In conformitate cu prevederile art. 50 din O.G.99/2000, regulamentul de participare/desfasurare este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant.

Decizia de derulare a concursului conform regulilor din prezentul regulament este finala si obligatorie pentru participanti. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, dar nu inainte de a anunta publicul.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a prelungi perioada concursului pe parcursul derularii acestuia, dar nu inainte de a anunta acest lucru in mod public.

Prezentul concurs de design este accesibil tuturor persoanelor fizice rezidente in Romania, care sunt posesoarele unui buletin de identitate sau CI (cu un CNP valabil, ce poate fi verificat) și care până la data inceperii concursului au împlinit 18 ani. Pentru a putea participa la acest concurs si pentru a se inscrie in mod oficial in concurs, este obligatoriu ca participantii sa respecte toate conditiile inscrise in prezentul regulament.

Scopul concursului: realizarea unei macheta grafice pentru echipamentul de ciclism purtat de echipele naționale de ciclism ale României.

Inscrierea la acest concurs este posibila numai prin intermediul e-mailului, in perioada de la începerea concursului și până la încheierea sa (1 aprilie 2018, ora 18.00). Se considera inscris in concurs si respectiv Participant, oricine trimite pe adresa office [@] federatiadeciclism.ro una sau mai multe machete grafice pentru echipamentul de ciclism purtat de echipele naționale de ciclism ale României.

Toate lucrarile inscrise in concurs, care indeplinesc conditiile de participare, vor fi postate pe pagina de facebook a Federației Române de Ciclism, în termen de maximum 24 de ore de la primire, sub formă de comentarii la postarea în care este anunțat concursul. Persoanele participante au posibilitatea de a se eticheta si de a distribui imaginea/imaginile si concursul pe facebook. Inscrierea in acest concurs exprima acordul persoanelor participante ca organizatorul sa le faca publice imaginile trimise in vederea participarii la concurs.

Propunerile pot fi trimise in format .jpg, .png sau .pdf si nu trebuie sa aiba o dimensiune mai mare de 2MB. De asemenea, fiecare fisier trebuie sa aiba un nume de maxim 30 de caractere, ales de participant.

Câștigătorul concursului va fi desemnat pe baza popularității postării (câte de multe like-uri obține) și pe baza opiniei juriului concursului, format din reprezentanti ai Organizatorului. Nu vor fi incluse in tragerea la sorti imaginile preluate de pe internet de tipul royalty – free sau din diverse colectii platite si nici cele care prezinta urme indoielnice de autenticitate.

Persoana câștigătoare va fi anunțată public pe pagina de facebook a Organizatorului unde se desfasoara concursul si acestea trebuie sa urmeze instructiunile din anunt (de exemplu: sa lase un mesaj pe email cu datele de contact pentru a fi contactate in vederea acordarii premiului, in cel mult 24 de ore de la postarea anuntului).

Organizatorul concursului va acorda premiul persoanelor castigatoare in conformitate cu specificatiile acestui regulament. Orice hotarare asupra concursului luata de catre Organizator este finala si nu se supune nici unui recurs.

Organizatorul se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor la prezenta competitie in conformitate cu prevederile legii 677 / 2001. Prin participarea la acest concurs, participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului oficial si isi exprima acordul in privinta acestora si cu privire la includerea datelor personale in baza de date a Organizatorului, in scopul participarii la acest concurs.

Participantii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa adresata Organizatorului, modificarea, stergerea sau actualizarea datelor personale in conformitate cu prevederile legii 677 / 2001. Anuntarea castigatorilor poate fi un eveniment public. Participarea la concurs presupune acordul potentialilor castigatori referitor la faptul ca numele lor va fi facut public potrivit legislatiei in vigoare.

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente romane din municipiul Bucuresti. Legea aplicabila este legea romana.

Concursul va putea fi intrerupt doar in caz de forta majora sau prin decizie unilaterala a Organizatorului.

Prin participarea la acest concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui regulament.

Participantul care a inscris o lucrare este prezumat a fi autorul lucrarii trimisa pe e-mail pentru inscrierea in concurs privind asumarea calitatii de autor. Este interzisa inscrierea lucrarilor de design pentru care participantii la concurs nu detin drepturi de autor si de aceea este obligatoriu ca fiecare participant, prin inscrierea in concurs, sa garanteze ca in momentul trimiterii lucrarii:

  • este autorul lucrarii sau detine in mod legal prerogativa de a dispune de drepturile de autor pentru design-ul trimis, precum si de drepturile conexe dreptului de autor asupra lucrarii, de exemplu dar nelimitandu-se la drepturile pentru prelucrare asupra lucrarii
  • lucrarea/design-ul nu incalcă drepturile unor terti ori prevederile legislatiei in vigoare (inclusiv si in special Legea nr. 8/1996), fiind pe deplin stabilit că fiecare participant va fi singur si exclusiv raspunzator pentru astfel de incalcari;
  • a obtinut acordul titularilor drepturilor de autor si a drepturilor conexe pentru a folosi in reprezentarea grafica trimisa anumite reproduceri, fragmente etc. apartinand unor opere/reprezentari grafice preexistente.

Participantii trebuie sa fie titularii tuturor drepturilor de autor asupra lucrarilor inscrise in concurs. Participantii sunt responsabili pentru orice consecinte directe sau indirecte care pot aparea ca urmare a participarii lor la prezentul concurs. Totodata participantii poarta intreaga responsabilitate in cazul incalcarii drepturilor persoanelor referitoare la proprietate fizica si intelectuala, la propria imagine sau la intimitate. Prin inscrierea la campanie in conditiile descrise prin prezentul regulament, participantii isi exprima acceptul neconditionat privind dreptul Organizatorului de a publica oricand lucrarile respective, integral sau partial, in format digital si tiparit, nelimitat in spatiu si timp, fara niciun fel de plata. Prin participarea la concurs, participantii cedează toate drepturile de autor rezulatte din creațiile grafice Organizatorului.

Organizatorului de a publica oricand lucrarile respective, integral sau partial, in format digital si tiparit, nelimitat in spatiu si timp, fara niciun fel de plata.

Prin inscrierea la campanie participantii isi asuma totodata si accepta in mod constient orice consecinte, directe sau indirecte, ce pot decurge din publicarea lucrarilor respective. Organizatorul concursului nu poate fi, sub nici o forma, raspunzator pentru aceste consecinte si nu va fi implicat in litigii cu privire la incalcarea drepturilor de autor asupra lucrarilor inscrise de catre participanti. Inscrierea in campanie reprezinta consimtamantul autorilor si titularilor de drepturi de proprietate intelectuala cu privire la aceasta forma de utilizare, nelimitata in timp si spatiu. Eventuala folosire a lucrarilor poate fi insotita sau nu de mentionarea numelui autorului.

Propunerile de design care nu respecta prevederile din regulament nu vor fi admise in concurs. Un participant poate inscrie mai multe propuneri de design in concurs. Fiecare lucrare inscrisa ofera participantului o sansa de castig.

Lucrarile trebuie trimise pe adresa de email specificată mai sus pana in data de 1 aprilie 2018, ora 18:00;

Written by: FRC

Leave a Reply

1 Comment

  • Lungeanu Remus

    Buna ziua

    As dori sa aflu cum pot cumpara un echipament de ciclism , pentru barbat adult cu inscriptiile românesti . Locuiesc in Anglia si mi-ar face mare placere sa port echipament cu emblemele României sau pe care sa scrie ROU sau România, de fiecare data cand merg cu bicicletele ( hybrid si MTB ).

    Va multumesc