Vasile Conta nr. 16
Sector 2, Bucureşti
Luni – Vineri : 08:00 – 16:00
office@federatiadeciclism.ro
+40 31 333 3650
Suna-ne!

CNFPA organizează un nou curs de instructor sportiv

Centrul Național de Formare și Perfecționare a Antrenorilor (CNFPA) a anunțat organizarea unui nou curs de instructori sportivi în perioada urmtătoare, acesta urmând să aibă loc între 30 mai – 7 iunie, la sediul organizației, din București.

instructor_ciclism

Programul de formare profesională pentru instructor sportiv este un curs de specializare care se adresează persoanelor care practică sau au practicat un sport de performanță, având ca finalitate dobândirea unor competențe și abilități specifice, precum comunicare eficientă, capacitatea de a răspunde în mod adecvat unor cereri, experiență în domeniul practicării sportului de performanță/masă, precum și a unor competențe profesionale cum ar fi menținerea igienei personale și a formei fizice generale, aplicarea NSSM în domeniul situațiilor de urgență, organizarea activității proprii, gestionarea informațiilor, pregătirea activității de instruire, instruirea sportivilor, evaluarea nivelului de performanță a sportivilor participanți la procesul de instruire, pregătirea specifică ramurii de sport.

Detaliile complete despre procedura de înscriere, condițiile de eligibilitate și taxele aferente pot fi găsite consultând acest link, la secțiunea Instructor Sportiv. De asemenea, precizăm că pe baza acestui curs se poate urma și cursul de doi ani pentru formarea antrenorilor, tot din cadrul CNFPA. În ceea ce privește cunoștințele necesare specifice ciclismului, FRC va pune la dispoziția cursanților materiale de specialitate, aceștia fiind evaluați pe baza lor.

Written by: FRC