Vasile Conta nr. 16
Sector 2, Bucureşti
Luni – Vineri : 08:00 – 16:00
office@federatiadeciclism.ro
+40 31 333 3650
Suna-ne!

Clasare încurajatoare pentru Logigan și Oprea în Cyprus Sunshine Cup 2015

Campionul balcanic Lucian Logigan și campionul național al României Tudor Oprea au participat săptămâna treuctă la una dintre cele mai puternice întreceri de mountain bike din această perioadă, Cyprus Sunshine Cup. Cu toate că evoluțiile lor au fost afectate de o răceala care i-a afectat pe amândoi, sportivii români au reușit o clasare rezonabilă, dată fiind compania selectă alături de care au evoluat.

cyprus

La capătul celor patru etape, Logigan s-a clasat pe locul 40, fiind astfel recompensat cu un punct UCI, în timp ce Oprea s-a poziționat la 4 locuri în spatele său, ratând ocazia de a primi vreun punct, care ar fi folosit pentru calificarea la Jocurile Olimpice. În urma performanțelor realizate, ambii apreciază că trec printr-o formă bună, mai ales în condițiile în care la start s-au aflat mulți sportivi din elita mondială a mountain biking-ului, precum Florian Vogel, Stephan Tempier, Manuel Fumic sau Jaroslav Kulhavy.

Următoarea întrecere la care vor participa cei doi va fi Salcano Princes Island MTB Cup, clasată în categoria UCI C2, care va avea loc la Istanbul.

Written by: FRC