Vasile Conta nr. 16
Sector 2, Bucureşti
Luni – Vineri : 08:00 – 16:00
office@federatiadeciclism.ro
+40 31 333 3650
Suna-ne!

Cicliștii montani români în acțiune zilele trecute

Weekend-ul trecut a fost unul aglomerat pentru patru dintre mountainbiker-ii români, aceștia participând la două competiții internaționale.

dobai

Robert Dobai, licențiat la NoMad Merida CST (foto sus), s-a deplasat în Italia pentru a se confrunta cu elita ciclismului montan mondial, în cadrul Campionatului Mondial de XCM, desfășurat sâmbătă, 27 iunie. Sportivul din Baia Mare a avut o evoluție bună, clasându-se pe locul 90 din cei 123 de participanți care au încheiat cursa, înregistrând timpul de 5 ore, 34 de minute și 51 de secunde pe traseul de 87 de kilometri, cu 4.700 de metri diferență de nivel.

oprea_logigan_stancu

Ceva mai aproape de România, în Turcia, Lucian Logigan, Tudor Oprea (ambii Ideal Geiger) și Alexandru Stancu (BikeXpert Racing) au luat parte la Izmit MTB Cup, cursă UCI C2. Cea mai bună performanță dintre sportivii români a realizat-o Oprea, care a ocupat ultima treaptă a podiumului, în timp ce Stancu și Logigan s-au clasat pe locurile 8, respectiv 12. Pentru rezultatul obținut, Oprea a primit 15 puncte UCI, iar Stancu 4.

Written by: FRC