Vasile Conta nr. 16
Sector 2, Bucureşti
Luni – Vineri : 08:00 – 16:00
office@federatiadeciclism.ro
+40 31 333 3650
Suna-ne!

Cicliști români la cele mai importante curse din acest weekend

România va fi reprezentată la cel mai înalt nivel al ciclismului în zilele următoare, nu mai puțin de patru sportivi participând la trei dintre cele mai importante competiții ale momentului.

Omloop_Het_Nieuw

Tudor Oprea și Lucian Logigan (Ideal-Geiger Team) concurează în Cipru la Cyprus Sunshine Cup, o întrecere de patru etape, la startul căreia participă nume sonore ale mountain bike-ului mondial, precum Jaroslav Kulhavy sau Manuel Fumic. Sunshine Cup debutează cu un prolog de 5,7 kilometri, continuă cu două etape XCP de 55, respectiv 40 de kilometri, pe când ultima zi le pregătește riderilor o întrecere de XCO.

Vineri, 27 februarie, în nordul Europei, Ana Covrig (BePink-LaClassica) va lua startul în întrecerea dedicată femeilor a clasicei flamande Omloop Het Nieuwsblad (Belgia), devenind prima româncă participantă la aceasta. O zi mai târziu, pe 28 februarie, Eduard Grosu (Nippo-Vini Fantini) va concura alături de restul competitorilor masculini în aceeași cursă, care se află acum la cea de-a 70-a ediție și se află printre cele mai prestigioase curse de o zi din lume.

Written by: FRC