Vasile Conta nr. 16
Sector 2, Bucureşti
Luni – Vineri : 08:00 – 16:00
office@federatiadeciclism.ro
+40 31 333 3650
Suna-ne!

Campionii de șosea ai României s-au desemnat la Deva

După trei zile de pedalat intens pe șoselele din județul Hunedoara în cadrul Campionatelor Naționale de Șosea Castrum Deva, s-au aflat numele rutierilor care vor îmbrăca tricourile de campion național pentru următorul an, atât la categoriile de sportivi de performanță, cât și la amatori.

nationale

Întrecerile de contratimp individual programate pentru prima zi au fost amânate pentru cea de-a doua din motive de siguranță, însă competiția a fost acerbă, iar efortul a fost cu atât mai dificil din pricina valului de căldură. La categoria Elite, campionii de anul trecut și-au păstrat titlurile, ceea ce înseamnă că îi vom vedea în continuare pe Serghei Țvetcov (Androni-Giocattoli) și pe Ana-Maria Covrig (Inpa-Bianchi) în tricourile distinctive purtate și până acum.

Covrig a reușit să își păstreze titlul și la proba de fond, însă Țvetcov a cedat în fața lui Daniel Crista (Tușnad Cycling) și a lui Marius Petrache (CSA Steaua București), acesta din urmă câștigând cursa de 130 de kilometri după ce a evadat încă din prima parte a întrecerii.

Rezultatele complete ale întrecerilor se pot consulta în secțiunea Rezultate a site-ului nostru, cu mențiunea că rezultatele curselor de fond pentru Amatori vor fi publicate în scurt timp.

Foto: Florian Răducanu

Written by: FRC