Vasile Conta nr. 16
Sector 2, Bucureşti
Luni – Vineri : 08:00 – 16:00
office@federatiadeciclism.ro
+40 31 333 3650
Suna-ne!

Campionatele Naționale de Șosea 2015 se apropie

Sfârșitul luni iunie este momentul desfășurării Campionatelor Naționale de Șosea conform calendarului Uniunii Cicliste Internaționale, prin urmare și Federația Română de Ciclism, afiliată forului internațional, anunță detaliile privind această cursă. Locul de desfășurare va fi Miercurea Ciuc, perioada fiind 26-28 iunie.

campionatele_nationale_sosea_2015_ciclism

Competițiile vor privi categoriile Cadeți, Juniori, U23 și Elite, atât masculin, cât și feminin, în cadrul probelor de fond, respectiv contratimp individual, și la acestea pot participa sportivii de performanță licențiați.

Înscrierile sportivilor licenţiaţi la Campionatele Naţionale de Şosea se vor trimite, până în data de 19 iunie 2015, orele 16:00, la e-mail: office@federatiadeciclism.ro sau la fax: 021.317.08.90, specificându-se probele la care participă fiecare sportiv (contratimp individual şi/sau fond). Înscrierile venite după această dată nu vor fi luate în considerare. Directorii tehnici/sportivi vor fi obligaţi ca la şedinţa tehnică să prezinte înscrierea în original, ștampilată și semnată de conducătorul structurii sportive afiliate la Federaţia Română de Ciclism. Vor fi acceptați sportivii și cluburile care au plătite toate obligațiile finaciare (taxă club, taxă antrenor, taxă licență) și au licențe valide eliberate de către Federația Română de Ciclism semnată de președintele Novak Carol Eduard.

În ceea ce privește cazare, Universitatea Sapienția oferă următoarele tarife:

  • 75 de lei/zi/persoană, 3 mese+cazare
  • 60 de lei/zi/persoană, 2 mese (mic-dejun+cină)+cazare

Recomandarea de cazare de mai sus este informativă, fiecare concurent/echipă putând alege locul unde va sta, conform propriei voințe. Regulamentul complet al cursei, precum și traseele și distanțele de concurs pot fi consultate accesând acest link.

Competiția este organizată de Federația Română de Ciclism în parteneriat cu C.S. Intersport Miercurea Ciuc, Direcția Județeană de Sport Harghita, Primăria Miercurea Ciuc și Consiliul Județean Harghita.

Written by: FRC