Vasile Conta nr. 16
Sector 2, Bucureşti
Luni – Vineri : 08:00 – 16:00
office@federatiadeciclism.ro
+40 31 333 3650
Suna-ne!

Cadeții și juniorii se duelează cu cei mai buni, în Slovacia

Ultima parte a sezonului de șosea vede echipele naționale de cadeți masculin și juniori masculin făcând deplasarea în Slovacia, pentru a participa la Ročník Medzinárodných dní cyklistiky. Competiția din țara lui Peter Sagan are o tradiție bogată, fiind anul acesta la cea de 54-a ediție, și va reuni câteva dintre cele mai bune echipe naționale, mai ales de juniori, din Europa și nu numai.

slovacia

În total, delegația României este alcătuită din 3 juniori și 3 cadeți. Coordonatorul echipelor naționale de cadeți și juniori, Pavel Lupaș, i-a selecționat pe cei trei reprezentanți ai României la FOTE Gyor pentru a pedala în cursa cadeților. Astfel, Adi Narcis Marcu (CS Torpedo Zărnești), Mihai Grigore (CS Otopeni) și Gabriel Silaghi (CS Mureșul Târgu Mureș) își vor măsura forțele cu ceilalți cadeți prezenți la întrecere. În cursa juniorilor îi vom vedea în luptă pe medaliatul cu bronz la Balcaniadă Valentin Vasiloiu (CS Petrolul Ploiești), Emanuel Stan (CS Otopeni) și pe Ciprian Jitaru (CS Torpedo Zărnești).

Ediția cu numărul 54 din Ročník Medzinárodných dní cyklistiky debutează astăzi, de la ora 17.00, ora Slovaciei, cu un criterium de 30 de minute + 1 tură, pe un circuit de 1,2 kilometri ușor valonat. A doua zi prevede două etape, din care prima este programată între Dubnica nad Váhom și Otrokovice, în lungime de 90,7 kilometri, iar a doua este tot un cirterium, după-masă, pe străzile din Otrokovice, cu durata de 45 de minute. Etapa care încheie cursa are loc duminică și măsoară 102,9 kilometri, având patru cățărări repertoriate.

Written by: FRC