Vasile Conta nr. 16
Sector 2, Bucureşti
Luni – Vineri : 08:00 – 16:00
office@federatiadeciclism.ro
+40 31 333 3650
Suna-ne!

Anunt privind procedura de licentiere

Dragi prieteni ai sportului cu pedale, ca urmare a creșterii numărului de practicanți ai ciclismului, vom opera două modificări semnificative în ceea ce privește obținerea licenței UCI.

Pe scurt, prima modificare se referă la trecerea cererii de licențiere într-un format electronic, sub forma unui formular on-line în locul clasicului suport pe hârtie, cu posibilitatea achitării taxei cu cardul bancar.

A doua modificare se referă la crearea unui produs de asigurare avantajos, în colaborare cu partenerii noștri de la Allianz-Țiriac, care se va emite automat, odată cu eliberarea licenței. Astfel, nu va mai fi necesar ca aplicantul pentru licență să își facă singur o asigurare, ci va intra în posesia poliței în mod automat prin completarea cererii de licențiere. Cu mai multe detalii vom reveni în zilele următoare, prin comunicări atât pe site-ul oficial, cât și pe rețelele de socializare.

Așadar, până la implementarea celor două modificări amintite mai sus, care se va petrece la începutul săptămânii viitoare (8-14 Aprilie), vom sista emiterea licențelor. Pentru cei care și-au făcut planuri de a participa la etapele din Cupa României de la diversele discipline și nu au licență în momentul de față, transmitem că licențele vor fi gata până la desfășurarea respectivelor etape și că nu trebuie să vă faceți griji privind acest aspect. Mulțumim pentru încrederea și înțelegerea arătată și revenim cu vești bune!

Written by: FRC

Leave a Reply

2 Comments

 • Ion ciprian ( nhbike)

  Buna
  Super idei dar
  cei care au deja făcute asigurare pe un an ??? In vederea licențierii
  Ce se întâmpla cu aceastia ???
  Inteleg ca se va sista cererile Pana la data amintita si ca vor vi gata procedurile noi pana vor începe concursurile
  Dar cei care vor sa participe la concursuri uci in afara țării ???? Cum fac ????
  Mulțumesc

 • EUGEN NICUSOR VLAD

  Buna ziua.Pentru legitimatie FRC,cum se procedeaza