Vasile Conta nr. 16
Sector 2, Bucureşti
Luni – Vineri : 08:00 – 16:00
office@federatiadeciclism.ro
+40 31 333 3650
Suna-ne!

Allianz-Tiriac lansează un produs de asigurare dedicat cicliștilor

Cum ciclismul poate fi un sport periculos câteodată, nevoia de protecție devine tot mai relevantă, mai ales pe măsură ce se conștientizează diferitele riscuri care pot apărea. Acest lucru, coroborat cu numărul tot mai mare de practicanți ai sportului cu pedale a atras atenția jucătorilor de pe piața de asigurări, ceea ce a dus la apariția unor produse cât mai bine croite pentru cei care pedalează. Astfel, una dintre cele mai mari companii de asigurări de pe piața din România, Allianz-Tiriac, împreună cu compania de brokeraj INK Broker, a pregătit un produs special de asigurare, care se pretează foarte bine pentru cei care practică ciclismul, indiferent de nivel.

asigurare_ciclism

Produsul numit „Asigurare accidente persoane” reprezintă o asigurare sub forma unui pachet de grup încheiat în numele Federației Române de Ciclism, gândit să acopere riscurile la care se expun cicliștii. Aceasta se adresează persoanelor cu vârste cuprinse între 5 și 70 de ani, se emite individual, pe o perioadă de 12 luni având patru variante de limite maxime de despăgubire cu patru variante de preț. Produsul în cauză acoperă diferite evenimente, precum cheltuieli medicale, fracturi, intervenții chirurgicale, invaliditate permanentă totală sau parţială din accident și decesul din accident, iar în condițiile specifice ale asigurării pot fi consultate procentele de despăgubire pentru fiecare caz în parte. Acoperirea teritorială se referă la întregul spațiu al României și unul din punctele forte ale produsului îl reprezintă faptul că acoperă evenimentele petrecute nu doar în timpul desfășurării antrenamentelor, cât și al competițiilor sportive.

Descarcă Condițiile specifice asigurare accidente persoane.

Mai departe, detaliem cele patru polițe propuse de asigurator, cu mențiunea că aceleași produse sunt valabile și pentru copii cu vârste între 5 și 14 ani, dar cu un preț mai mare cu 10% față de sumele expuse în continuare:

asigPentru a lua legătura cu INK Broker privind produsul de asigurare, puteți scrie la adresa: ciclism@inkbroker.ro

 

Written by: FRC